Splošno

Podjetje Vafra Commerce d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1965, zato lahko svojim poslovnim partnerjem zagotavljamo konstantno visoko kakovost izdelkov in storitev s področja čiščenja, higiene in nege.

Naši dobavitelji iz Slovenije in drugih držav Evropske unije so priznani proizvajalci z dolgoletno tradicijo in certifikati, kar je garancija našim poslovnim partnerjem, da bodo pri nas kupili kvalitetne izdelke.

Za potrebe vaše ustanove nudimo čistilna sredstva za objektno, kuhinjsko in sanitarno higieno, sredstva za strojno pomivanje in izpiranje posode, sol za mehčanje vode, sredstva za osebno higieno (mila, milne pene, šampone, kreme, …), čistilne pripomočke (metle, vozičke, krpe, gobice, latex rokavice, gospodinjske rokavice,…), polietilenski program (vrečke vseh dimenzij za koše, vrečke za živila), potrošni material za enkratno uporabo (PE posode različnih dimenzij s pokrovi, PE  pribor,  kozarce različnih dimenzij, oprijemljivo in alu folijo,…), antibakterijska in dezinfekcijska sredstva za površine in roke, toaletno papirno konfekcijo (brisače zloženke oziroma brisače v roli,  toaletni papir v roli ali v  lističih, sedne obloge, higienske vrečke papirnate in pvc) ter stroje za čiščenje,  poliranje in pometanje in sesalnike.

Naš prodajni asortiman obsega tudi izdelke za področje avtobranže.

V svoj prodajni asortiman smo uvrstili tudi izdelke, ki se ponašajo z znakom ECOLABEL. Evropska unija ga je vpeljala v svoj pravni red že leta 1992. Znak ECOLABEL njegovega pridobitelja zavezuje k trajni strategiji varovanja okolja v največji možni meri v celotnem življenjskem obdobju izdelkov oziroma storitev, ki jih ponuja tržišču.

Ta sistem varuje vsa živa bitja ter ohranja kakovost okolja in zagotavlja varnost za prihodnje generacije.

  • Svojim kupcem brezplačno svetujemo glede optimalne in pravilne uporabe čistil, čistilnih pripomočkov in toaletno papirne konfekcije;
  • Vzpostavljamo sistem čistoče in higiene v objektih v skladu z zahtevami H.A.C.C.P.;
  • Čiščenje s čistili in stroji vam na vašo željo prikažemo v vaših prostorih;
  • Pripravimo vam celovito ponudbo za artikle, ki jih potrebujete;
  • Vedno smo pripravljeni pomagati z nasvetom, če se pri vas pojavijo težave na področju čiščenja;
  • Dostopni smo preko telefona, faksa, elektronske pošte in spletne strani – seveda pa najraje negujemo osebni kontakt;
  • Zagotavljamo vam tudi servisiranje strojev in naprav, ki jih nabavite pri nas;
  • Vse nabavljene izdelke vam tudi brezplačno dostavimo na vaš naslov kjer koli v Sloveniji.

Naši poslovni partnerji so šole, vrtci, dijaški domovi in domovi za starejše, bolnišnice, gostišča, restavracije, hoteli, delavnice in proizvodni obrati, čistilni servisi, komunalna podjetja, občine, športni centri, avto pralnice, trgovine, zasebne ambulante, zdravstveni domovi, lekarne ter drugi uradi in zavodi…. prijazno pa postrežemo tudi vsakega individualnega kupca.

Sposobni smo se prilagajati potrebam trga, skrbimo za razvoj, zato ponudbo ves čas  posodabljamo ter iščemo rešitve, da bi lahko ugodili tudi najzahtevnejšim kupcem.

Veselilo bi nas, če bi kaj iz našega programa izbrali za vaše potrebe!